
Spacer po najdłuższym Rynku w Europie.
Wzięcie udziału w wykładach dotyczących dobrych manier i zachowywania się przy stole wg.
Wzorców europejskich.
W programie między innymi:
-Historia kultury stołu.
-Historia Polskiej Kuchni.
-Sztućce, porcelana, naczynia szklane i nie tylko – do czego służą.
-Jak siadać, jeść, pić przy stole.
-Rola serwetki.
-Prawidłowe nakrycie stołu.
-Odczytywanie kodu ułożenia sztućców.
-Zasady zachowania się w hotelu, restauracji, kawiarni.
-Zwiedzanie historycznych komnat zamkowych.
-Obiad w restauracji – praktyczna część szkolenia.
! Możliwość skorzystania z rejsu gondolami zamkowymi po rzece Narew.
-Historia kultury stołu.
-Historia Polskiej Kuchni.
-Sztućce, porcelana, naczynia szklane i nie tylko – do czego służą.
-Jak siadać, jeść, pić przy stole.
-Rola serwetki.
-Prawidłowe nakrycie stołu.
-Odczytywanie kodu ułożenia sztućców.
-Zasady zachowania się w hotelu, restauracji, kawiarni.
-Zwiedzanie historycznych komnat zamkowych.
-Obiad w restauracji – praktyczna część szkolenia.
! Możliwość skorzystania z rejsu gondolami zamkowymi po rzece Narew.